Portretten

sfeer impressie, illustratie van live portretten tekenen tijdens een evenement

Op zoek naar een uniek cadeau? Of een bijzonder aandenken? Denk daarbij eens aan een portret! Je kan bij mij terecht voor het tekenen of schilderen van een realistisch portret, maar ook voor cartoon portretten. Of wil je jezelf liever vast laten leggen als een superheld van Marvel? Dat kan! Ik teken niet alleen mensen – ook dieren kan ik portretteren. Dus als je een schilderij wil van jezelf met je huisdier, kun ook je bij mij terecht.

Ik kan een portret maken naar aanleiding van een foto, of ik kan langskomen voor schetsen en studies zodat ik de persoonlijkheid nog beter vast kan leggen. We kunnen altijd overleggen wat past bij jouw situatie en budget.

Wist je dat je mij kan inhuren tijdens een evenement voor live tekeningen? Denk aan een ladies night, een vrijgezellenfeest, een bruiloft of voor je bedrijfsuitje. Ik kan snel en leuk alle gasten of deelnemers vastleggen. Zo heeft iedereen een mooi aandenken aan een bijzondere dag!

Tarieven

Voor realistische portretten voor eigen gebruik hanteer ik de volgende prijsindicatie:

Prijs voor 1 persoon/
prijs per extra persoon
A4A3A2A1<
Inkttekening100 / +70200 / +130350/ +210op aanvraag
Grafiettekening160 / +100280 / +200420 / +300op aanvraag
Aquarel200 / +140320 / +220500 / +400op aanvraag
Olie/Acrylverfschilderij280 / +185410 / +320650 / +490op aanvraag
Prijslijst realistisch portret

N.b. Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% BTW. De vermelde bedragen geven een richtlijn aan en zijn niet leidend. Na de briefing volgt een debriefing met offerte die de definitieve prijs bevat.

Onder portretten vallen realistische portretten die ik maak naar aanleiding van (een) aangeleverde foto(s). Voor dieren gelden dezelfde prijzen als voor mensen. Nieuwsgierig naar de prijs van cartoon portretten? Kijk dan bij mijn commission prijslijst.

Portretten vallen onder eigen gebruik en zijn exclusief een gebruikslicentie. Wil je een portret inzetten voor commercieel gebruik, dan dien je een gebruikslicentie aan te vragen.

Live portrettist

Wil je een live portrettekenaar inhuren tijdens je event? Hiervoor gelden andere tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam