Cartoons en strips

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een strip met een tekstballonnen erin zelfs nóg meer! Als stripmaker weet ik dat als geen ander.

Strips en cartoons zijn een fantastisch medium voor het vertellen van verhalen en het overbrengen van emoties. Het is als het kijken van een film, alleen bepaal je zélf het tempo. Als jonge liefhebber van strips en manga, begon ik al vroeg met het tekenen van mijn eigen verhalen en dat doe ik nu nog steeds! Ik verzorg zowel de grafische vormgeving van een complete strippagina maar weet ook een woordgrap te vangen in één helder beeld.

Of je nu een schrijver bent van strips die op zoek is naar een tekenaar die jouw verhalen op grafische wijze tot leven weet te brengen of een uitgeverij die jong talent zoekt: ik sta open om met anderen aan een mooi project te beginnen. Als freelance stripmaker en cartoonist ben ik beschikbaar voor samenwerkingen voor op maat gemaakte opdrachten. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je een geniaal idee hebt!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam